Wednesday, December 27, 2017

What does “e-at-verywhere mean?”

E-at-verywhere...
I bet few of you understand what it means (bahahaa I’m so stuck-up)
First, I decided to create this blog as a food blogger so the name should be “Eat Everywhere”

So, about a year ago, I went to a restaurant which sold the menu I love, which is mie ayam and that’s sooo enakkk
I took a lot of pictures about the restaurant, the exterior, interior, what’s interesting at that place and of course the fooood
I spend not really much money because the food wasn’t expensive and I didn’t pay for it (absolutely! because my dad pay for it)
I was so excited to post it on my blog, I really couldn’t wait to describe how delicious the food was.
But then I didn’t have words to type... how pity...
I didn’t enjoy to write blog anymore at that time, so I decided to stop and not to publish anything

Approximately 1 year after (now)
I think I won’t publish about food only, I want something more interesting for you to read. I change the E(at) Everywhere to be E(verything) (at) Everywhere. So I decided to write THIS!

For my next post, I’m going to publish anything that could be interesting for you (I wish)

Anyway, don’t forget to visit Indra’s blog
http://artenfood.blogspot.co.id/?m=1

On his first article, he wrote about how was everything when he told me about his feeling in a short description. Feeling curious? Just click!👆🏻


Monday, August 1, 2016

Say hi!

Hiiii! Jadi ini post pertamaku diblog, hehehe😋. Di post pertamaku ini aku akan recommend salah satu tempat makan di Ubud, Bali yang menurutku cozy dan enakkk namanya La-Mien. Ohiya btw ini Japanese food yaps.

Cerita sedikit, jadi waktu itu lagi libur semester, dirumah bosen banget kan, kebetulan ehhh kebetulan, gataudeh ibuku lagi mimpi apa ngajakin nginep di sebuah villa di ubud (yaelahh siapa yang gamau coba!?). Aku kesana sama saudara sepupuku juga biar rame qiqiqiqi.
Jadi di sebuah sore yang indah dihiasi lembayung senja (lebay yaudah maafin) aku dan saudara sepupuku kelaaaaparaan, karena hari sebelumnya kita bosen jalan keliling-keliling pusat keramaian disana, jadi kita memutuskan mencari tempat makan yang agak masuk jalan kecil gitu. Ketemulah La-Mien iniii (duh jodoh pasti bertemu😭).
Saat itu aku pesen chicken teriyaki (gitu sih kayanya namanya soalnya kesana udah sekitar bulan desember tahun lalu😭)
Yang ini nihhh:

Jangan khawatirrr buat yang 'Indonesia bangett', disini ada menu Nasi putih kokk.
Untuk minumnya aku pesen es jeruk ajee soalnya minuman yg aku pengen lagi gaada saat itu huhuuu😭😭😭

Ohiya, tempat makan yang terletak di Jalan Goutama Selatan Ubud, Bali ini didalemnya ada gambar-gambar naruto dkk gitu deeeh kerenn buat foto-foto nih


Sekian dulu yaaa post pertamaku hari inii, maaf kalo ada kata-kata yang ngga bener, makasihh udah baca💙